Monday, October 13, 2008

percubaan 2.masuk wayang.

aku nak ulas blog haris.bukan apa.dia cakap aku ajak dia tgk cerita 9 september.fitnah semata2.padahal dia yang syorkan.dasar mutuhhh!!!kata bahadur.(iaitu haris)

menyampah aku.1st movie yang aku tgk dalam wayang dalam hidup aku merupakan satu yang movie yang menyampah.sumpah.aku tgk cerita 9september.gara2 haris.kalo dark knight,iron man ke xpe gk.

ada juga kroni-kroni yang melantangkan suara mengajar aku ilmu2 sebelum masuk wayang.semua tidak guna.

petua sebelum masuk menonton wayang.(tidak boleh dipakai langsung.)

1. tidak boleh memakai selipar.
2. tidak boleh bawa makanan.
3. kena tight in.
4. tidak boleh pakai spek????cilakak lu.

bengang.yang pasti aku akan pilih cerita yg betul2 best untuk ditonton di wayang.

19 comments:

[z@ck] said...

9 september???
cm $#*@ je muvee 2..
hahaha..

gla pe nk tight in msuk wyg..
ingt national library ke..
hahaha

adaliciOus said...

9 september mmg movie paling bodoh aku pnh tgk kt wayang.
nasib baik pakai student card dpt rm5 je.
kalo x mmg rr.hUhuhu~

p/s: peraturan num 4 tu gilo ke ape?

maira.adreanna said...

9 september ? haha its great tht im not watching it. but ur ist muvee tgk kt panggung? hehehe *gelak halus* :P

TUN said...

smpai hati anda menggelakkan sy whai maira..
actually anda menyokong sy.
time kasih sokongnanda semua.
time kasehhhhhhhh!!!

fackaladingdong said...

bengong tgk cter tu...haha...

nk tgk wyg kna pkai cntct lense...

Honey Bee said...

9 September? Hihihi...kalu saya dah tido dlm panggong tue..so saya tgk kat tv je..boring btul cita tue..

Fatehah said...

hahaha..!!
cm peraturan kt asrama je..

Najlaa Raihana said...

9 september adlah citer yg tak patut dityangkan d wayang pon...movie 1st saya d wayang pon ade kaitan ngan number 9 jugak...tajuk dia " 9 girls and a ghost" cite hongkong yg sangat merepekkk..!

Azah said...

knape x leh pkai spect?

cer said...

ye dak je...
aq tgk ko khusyuk je tgk cite nie..
siap sdey2 lg...
kat part akhir cite..
hahahha...

aqih->wani said...

sbr je la...
len kali tgok la citer..
10 oktober ke
11 november ke
12 disember ke....
sure xnyesal tgok...

TUN said...

trimas.sokongan anda digalakkan,kecuali..

azah..spek adalah 1 larangan.mrbahaya.merosakkan mata.jika bnyi kuat,pecah spek.

cer..anda yang merosakkan institusi wayang di malaysia.tahu!!!

ADEX kawanBoxx said...

9 september??? lega..lega akak tak tgk dik..kalu tak akak jugak hangin satu badan supa kau dik...lama tak singgah blog kau dik...


kau ingat akak dak??

-PKP-

Nazra said...

takda pun kes yg psl spek pecah psl bunyi kuat.
tun mamat syahir tipu lah tu
huh!
haha :P

addyaholix said...

peraturan yang kau senaraikan langsung tak boleh pakai !

dan aku nak gelak 9 september wayang pertama ko haha !

aku baru tonton HOUSE BUNNY. tonton perempuan seksi yang cuma berbikini haha !

adaliciOus said...

so second movie apa plk?
berhati-hati memilih ye..haha

TUN said...

mstilah cerita best2..

xingt kawanboxx...

btol la kak nazra..xtipu..

durian said...

hahahaha

durian said...

hahahaha