Tuesday, October 21, 2008

self experiment

ada 1 adegan semalam yang boleh menggelikan hati aku.aku pon tak tahu apa itu frasa geli hati.suka??gumbira??ke apa kebenda.bukan topik aku.tapi lokasinya aku nyatakan sebagai dewan dan sedang diintebiu.

bila nervous, banyak benda boleh jadi.so, leh imagine kan??daripada yang sihat boleh mengalami penyakit parkinson,cikungunya (haris ckp cik tunya.bak ckp tunga.)dan sebagainya.nak menulis pon terketar.usahkan bercakap.

aku pernah buat eksperimen.mula2 belah kelapa dan mesinkan kelapa itu.lepas tuh cepat2 taip msj atau tekan butang kt telefon.best x??cuba wat.aku dah cuba.aku tahu betapa bestnya adegan ini.dan anda boleh gelak sorang2 tapi jgn berlebihan.

untuk rasa lebih nikmat lagi, sebelum tidur, anda letakkan tangan anda di udara.maksud aku anda di atas katil tetapi tangan anda tidak diatas katil.cuba ini.lagi best bila anda bangun dari tidur dlm posisi yang sama.

jika anda tidak yakin dengan diri anda, cuba anda yakinkan diri anda dengan mengulang2 kata2 semangat ini."terik nih tentu doh bulih".sebanyak mungkin.pastikan ada penyokong dari belakang yang bersorak seolah2 orang gila sambil mengorek lubang di tilam anda.anda pasti berjaya.lebih2 lagi bermain game.

cuba anda selalu buat self experiment utk memeriahkan hari-hari hidup anda.

12 comments:

ADEX KAWANBOXX said...

tudiaaaa aihhhh punya tak der keja adik...hehehehehe

cer said...

derih pnya keje korek tilam smbl mghisap okok...die high time 2...
hahaha....

TUN said...

tentuler..

Najlaa Raihana said...

dok pahe sangak signifikan meletakkn tgn di udara tuh...yg len2 merepek jugak tp agak logik n boleh difahami laa....

TUN said...

eh..da pndai ckp klantan.haha

ila syg moy sgt2...hahaha said...

aku tringat mung cito psl mipi mung...
calik otok..buh dale p0kek...
xleh blah la wei....
hahahaha

TUN said...

nate apola sek2 mu nih..
hahaha

durian said...

tun..terik ni tentu buleh? mu buat nate gapo tun?

LILEYH :D said...

just passing by too :DD

~cik manis~ said...

salam ziarah tuan rumah..=D

TUN said...

encik durian : aku tengoh mengawan.

Nazra said...

cik tun mamat, mengapakah sudah lama tidak berkunjung ke laman rumah ku?

(~_~)