Tuesday, September 23, 2008

adegan kena tag!!

aku rasa dah lama tidak memaparkan entri aku.yang aku tahu.aku kena tag.warghhhhh..

memandangkan aku kena tag, aku terpaksa mengeluarkan entri ini.adegan kena tag amat mendukacitakan aku.tapi xpe.ini cobaan,dugaan dan seangkatan dengannya.(memang tektik anda berjaya wahai najlaaraihana)




soalan dari tag tersebut.

SOALAN 1: 7 fakta tentang diri aku.(aku tidak pasti fakta2 tentang aku.)…

1. aku tidak suka makan buah-buahan kecuali laici dalam tin dan pisang goreng.
2. aku suka pasang lagu kuat2 sehingga bak(roomate) tdk boleh tidor.
3. aku tidak rendah seperti haris dan tidak segemuk muyen
4. aku tiada awek.betul punyer.
5. aku ada atuk yang baru jer kahwin lain.korang xda.jgn jelezz.
6. aku tidak tidur jika tidak basuh kaki.
7. dan aku tidak mahir membawa motor yang ada clutch.


SOALAN 2: Zaman persekolahan

2(a), 5 tabiat buruk anda time sekolah

1. aku pernah jadi MPP yang tidak guna semasa di sekolah.
2. aku suka lepak library ushar2 awek cun.
3. aku slalu dtg lewat kerana tidak mahu menjalankan tugas dlm kelas.tugas aku memadam whiteboard.
4. aku pernah fly malam dan tanpa disedari aku lepak sebelah meja PK Hem.
5. aku pecah masuk lab.wat eksperimen kajian aku sendiri.

2(b), 3 subject favourite aku..kena beri sebab..

1. Biologi.aku boleh merangkak bwh meja dan borak2 ngan kwn2 masa kuliah.
2. PJ.cikgu itu amat cun.dia bnyak tlg aku bg markah n belanja burger.
3. English for Science and Technology.boleh tgk movie taw.

2(c), 3 subject bukan favourite…kena beri sebab..

1. BM.asyik aku jer kena berpantun.takpun buat ayat kt depan.
2. Sejarah.kuliah dia 100 peratus dari buku teks.mls aku nk dgr.
3. Add Math..aku tidak reti math.tak pernah dpt A.

SOALAN 3: Tentang aku

3(a),menarik pada kamu

* soalan apa nih?mls aku nk jawab.soalan pon xmenarik.

3(b), anda tak boleh hidup tanpa

* makanan.(situasi skrg = bln puasa)
kebenaran utk hdup dr pencipta.

3(c),malam sebelum tidur siapa anda hubungi…

* woi.handset aku mana ada kredit nk call sape2.aku set alarm je before tidor.klas pkul 8.00 aku set 8.10...

itu je kan..
ada soalan lg sila kemukakan.

6 comments:

fackaladingdong said...

hahaha,...
pdan muke kena tag...

wowowowo...

Fatehah said...

kah3..boleh plak usha awek cun kt library...byk giler ke yg cunnyer..hak3..

Najlaa Raihana said...

heh..padan muke korang sume ngan di atas2 ni skali ehh...

hahaha..

TUN said...

bape kali pk nk jwb blk tag ini.bjaya gak akhirnya..
huhu

mongkut said...

Selamat Hari Raya member blogger!

farhanaLicious said...

atok baru kawen? wah. tahniah!