Saturday, September 13, 2008

kick this!!

keputusan semalam.tidak dapat diputuskan.dan aku tgk bola td.

jika kita imbau kembali sejarah bola sepak.(macam la aku tahu perkembangan bola sepak.haha)boleh dikatakan menarik seperti sejarah greek.abaikan.

aku juga pernah baca komik Whistle.maaf.aku tidak berminat dengan anime bola sepak.kerana kau pernah hilangkan komik tersebut kepunyaan kawan aku.itu cerita dahulu.

cikgu aku pernah berkata "bola sepak adalah permainan bodoh kerana kita sepak dan kejar.pastu sepak balik.dan fenomena itu berlaku secara berantai.sepak,kejar,sepak,kejar.".

aku rasa tidak boleh diterima idea beliau.jika beliau mengatakan bola sepak ialah bola untuk disepak,aku setuju.dan aku pernah menyepak seorang budak.kerana dia memakai baju yang bergambar bola dan tertulis ayat "kick this!!".

budak itu ketua kelas aku semasa form 3.kesian dia.dia balas kembali dengan sepakan padu.kesian aku lak.sakit wooo..(baru aku tahu nikmat kena sepak)

dan bola sepak adalah permainan paling berprestij di dunia.perkataan GOL difahami oleh berjuta2 bahasa di seluruh dunia.(iklan Coca-Cola).jgn saman aku.

sekian.(hasta pronto jgn saman aku juga kerana tiru anda.)

15 comments:

fackaladingdong said...

aku mengharapkan ko pkai bju yg ada bola dan ttulis kick this... dgn senang hati aku akn sepak ko...haha...

aeropama dot com said...

aku sangat gembira ats kekalahan MU. memang satu rahmat bulan puasa tu. oh yeah!

TUN said...

aku pon tringin sbnrnya MU kalah..hahaha..
hidup chelsea!!!

fackaladingdong said...

Arsenal la wei!!!

MU ape brg...Chelsea pun ape brg....

TUN said...

nak untung.MU bukan bagus pon..ngan team cmtuh leh kalah.ngan chelsea lagi la kalah.haha

yen ismail said...

liverpool.

tun.pakai la bju kick this dan bergmbar bola tu...
yg berharap.

A t i Q a h said...

mlm tadi ingat nak sahur kat satu kafe kat fakulti ni. tetiba boys ramai gila. motor pun sangat penuh. terus tak jadi sahur.

ada bola rupanya. haih.

pandagumuk said...

x minat bola.tgk bola kalau ada kawan maen je.haha.

TUN said...

org pmpuan mmg xsuke tgk bola kot.hehe..pape pon thniah kerana anda xsepak bola,.

aLia-neSS said...

owh hi tun. eh tun?? nama kelas. haha

anyway, thx for visiting my blog.

x best pon dok luar angkasa raya msia.lbh2 raye ni.homesick. haissh.

slmt berpuasa!

TUN said...

wah.ada org puji.tahniah tun.nama anda ada class!!

lutfi said...

salam.

pemuwitis muda.
gua sudah add link g blog lu.

terimakaseh.

TUN said...

trimassss...jasa anda dikenang.

Rain + Nazra said...

apakah kebestannya sepak bola. alangkah best kalau dpt sepak kepala. di tambah2 kan lagi sepak kepala orang. bukannya kepala batu atau kepala kampung atau kepala otak. sekian.

alia amirah said...

ptut la terase penah bace blog ni.rupenye dl2 penah ku komen.
hi tun. nama class.haha!