Friday, September 12, 2008

manic friday

aku kategorikan hari ini sebagai manic friday.bukan manic monday atau manic sunday.tiada kaitan dengan maxis dan McD.meskipun aku suka McD.(McD at Perlis?)fine.jgn perkecilkan perlis lagi.perlis not same as kelantan.sebagai contoh perlis,tempat aku blajar.kelantan tmpat aku dilahirkan.biarkan.it's different.

aku dah lari dari topik asal.sori.topik aku manic friday.

nak tahu kenapa aku kategorikan hari jumaat sebagai manic?.sebab aku pergi masjid untuk sembahyang jumaat?...

bukanlah.

sebab hari ini hari enjoy.maksud aku malam ini.(waktu entri ini ditulis.)antara event2 yang menarik hari ini ialah (bukan aku.ini adalah observation) :

1.menuju penang.lepak2.
2.tepi pantai kuala perlis.juga lepak2 n tgk mat2 motor "berdansa" di jln raya.
3.makan banyak2 pastu tidur.
4.main dota hingga ke tahap maksimas.
5.main alat2 muzik.seperti drum dan gitar.
6.main-main.(fhm2 sendiri).
7.main futsal.
8.ikut suka hati korang.
9.suka hati korang la.
10.banyak lagi la.lu pikirla sendiri.

dan aku...malam ini akan melibatkan diri dengan futsal.aku akan bermain bukan dengan team aku sendiri.ada 2 team.

WMH FC VS ACD FC

aku team ACD.berikut ahli2.

1.mat tough
2.duwe raksasa
3.hafiz kelolo
4.tun hebat giler
5.aiman junior(import)
6.serul ekor derih.

team WMH pula.

1.derih bingo/bos/bolok
2.man PDV
3.kerul punk junk
4.syakir metal
5.afiq kappa
6.(masih lagi kosong)


ini manic friday aku.manic friday anda?tidak kira hari apa.aku tiap2 hari "manic" bukan hari ini sahaja.anda??

jap agi aku nak g main futsal.kasut perlu disediakan.bye.anda teka resultnya.

11 comments:

fackaladingdong said...

team WMH telah mengimport aku utk memenuhi senarai nama pemain no.6...

dan aku berjaya menjaringkan 3gol...

haha...mmg manic..m.a.n.i.c..bukan m.a.n.i.k...

aqih*qis said...

sure team mu klh...
sbb ad mu...
*wink*=p

TUN said...

mana ada aqih.sy mnang.mnang besar taw..

aeropama dot com said...

ko xsemayag jumaat eh?

TUN said...

ish.
aku smyg laa..
tiap2 jumaat aku pergi..

A t i Q a h said...

err...main dota tu cam ne? huhu.

TUN said...

dota itu ialah game strategi.macam tiberian sun,general,.dota dari game warcraft 3.jgn lupa bermain ini dan anda akan fanatik sehingga tidak pergi exam.

Rain + Nazra said...

xsedap langsung "tun hebat gila". lebih baik tun mamat syahir. klasik lah jgk :P

~sazasheraz~ said...

hehehe..hari jumaat yg plg ku nnt2kan..
cz hr tu lah ku blh jalan2 n chow balik rmh...
hikhik...

;P

thanks 4 view my blog... :)

TUN said...

sazasheraz.sama2 kasih.

rainazra.tun mamat tuh evolusi dr sy.serius.

Rain + Nazra said...

tun mamat syahir nih kira susur galur tun mamat lah. tahniah kepada diri saya sendiri. kajian tun mamat saya telah berjaya. nasib baik sekarang saya tak buat PSM master. klau tidak, mesti dapat 4.00. mesti!